Tijdens deze workshop ga je aan de slag met outdoorcooking: je leert brood, banket en bierstoof maken en geniet ondertussen van de bieren van Duits en Lauret in het proeflokaal van de fortbrouwerij.
De dag start om 10:00 uur met het maken van heerlijke gerechten en tussendoortjes met behulp van gietijzeren pannen (Dutch Oven) op briketten. Samen koken, drinken en eten, de zaterdag kun je ervaren als een doorlopende proeverij. Het diner bestaat uit een groentesoep vooraf en een bierstoof als hoofdgerecht en fruit na. Van de gerechten krijg je de recepten in PDF na deelname toegezonden.
Bij de Fort brouwerij is een winkel waar diverse bieren en streekproducten worden verkocht. Bij minder goed weer is er de beschikking over een tentoverkapping en windschermen om droog te blijven.
Zaterdag 16 maart en/of 12 oktober van 10:00 uur tot 19:00 uur. € 85,- per persoon. Vergeet je niet van tevoren aan te melden.